واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

هشدار اردوغان به یونان: دست از نقشه‌های ضد ترکیه بردارید

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه کشورش برنامه‌ای برای حمله موشکی به یونان ندارد، گفت آتن باید تجاوز به حقوق و منافع آنکارا در دریای اژه را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۹ - ۱۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 08
کد خبر: ۱۶۷۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز شنبه به یونان هشدار داد که طرح‌های ضد این کشور در دریای اژه را کنار بگذارد.

 

اردوغان طی سخنرانی در مراسمی در آنتالیا گفت که یونان باید طرح‌های ضد ترکیه‌ای در دریای اژه را کنار بگذارد زیرا آنکارا برنامه‌ای برای حمله موشکی به آتن ندارد.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره توضیح داد: «یونان باید از تلاش برای تجاوز به حقوق و منافع ترکیه در منطقه، از جمله در دریای اژه دست بردارد».

 

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به گزارش رسانه‌های یونان در مورد تهدید موشک‌های تایفون، اظهار داشت که در آخرین آزمایش‌ها، موشک‌های اصلاح‌شده با دقت به اهداف خود در فاصله ۵۶۱ کیلومتری اصابت کردند.

 

طبق این گزارش، اردوغان ادامه داد: «رسانه‌های یونانی با نگرانی درباره برد موشک تایفون شروع به نوشتن کرده و مدعی شدند که آنکارا می‌تواند به آتن حمله کند. ما چنین هدفی نداریم! اقدامات تلافی‌جویانه فقط در صورت تهدید منافع ترکیه انجام می‌شود».

 

به نوشته ریانووستی، آنکارا معتقد است اگر یونان آب‌های سرزمینی خود را از محدوده کنونی شش مایلی به دوازده مایل گسترش دهد، عملا مسیرهای آبی ترکیه را می‌بندد و توانایی این کشور برای دستیابی به آب‌های بین‌المللی را قطع می‌کند.

 

با این حال، «نیکولاوس پاناگیوتوپولوس» وزیر دفاع یونان گفته بود که تهدید ترکیه به آغاز جنگ، بیشتر نشان‌دهنده رفتار تحریک‌آمیز برای تغییر وضعیت موجود است تا رفتار یک متحد در ائتلاف ناتو./ فارس

ارسال نظر